Kredittstyring.no er et nytt nettsted som skal fungere som et ressurssenter for privatøkonomi, forsikring, inkasso, gjeldsrådgivning, tvisteløsning og naturlig tilhørende temaer. Kredittstyring.no har som mål å opptre mest mulig nøytralt i forhold til de forskjellige aktører.

Ønsker du kontakt med oss? Send en e-mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nettstedet drives av Nordic Webinvest Ltd.

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen.