Kredittstyring.no

Hvordan holde orden på privatøkonomien?

Om Kredittstyring.no

Kredittstyring.no er et nytt nettsted som skal fungere som et ressurssenter for privatøkonomi, forsikring, inkasso, gjeldsrådgivning, tvisteløsning og naturlig tilhørende temaer. Kredittstyring.no har som mål å opptre mest mulig nøytralt i forhold til de forskjellige aktører.

Ønsker du kontakt med oss? Send en e-mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen.